Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 1860461 obálek a 462248 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Pekařská technologie. IV., Výroba jemného pečiva

Autor: Petr Šedivý, Martin Hanus, Eva Nováková, Radovan Smrž, Pavel Skřivan
ISBN: 9788090548145
NKP-CNB: cnb003079924
OKCZID: 128035067


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první čtenářskou recenzi!

Od: (54.196.208...)