Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2893218 obálek a 874088 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Pekařská technologie. IV., Výroba jemného pečiva



Autor: Petr Šedivý, Martin Hanus, Eva Nováková, Radovan Smrž, Pavel Skřivan
ISBN: 9788090548145
NKP-CNB: cnb003079924
OKCZID: 128035067

Citace (dle ČSN ISO 690):
ŠEDIVÝ, Petr. Pekařská technologie. Praha: Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o., 2016. 333 stran. Knižnice Pekaře a cukráře.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)