Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2937200 obálek a 892618 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Evaluation of certain food additives and contaminants : sixty-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives | |||||
souborného záznamu detail souborného záznamu |
Rok: c2007 Části díla
AnotaceThe report contains a general discussion of the principles governing the toxicological evaluation and assessments of intake of food additives (in particular flavoring agents) and contaminants. A summary follows of the Committee's evaluations of technical, toxicological, and intake data for certain food additives (annatto extracts, natamycin, propyl paraben, synthetic lycopene and lycopene from Blakeslea trispora, and quillaia extract type 2) and food contaminants (aluminium, 3-chloro-1 2-propanediol, 1 3-dichloro-2-propanol, and methylmercury). Specifications for the following food additives were revised: carob bean gum, guar gum, titanium dioxide, and zeaxanthin. Annexed to the report are tables summarizing the Committee's recommendations for intakes and toxicological evaluations of the food additives and contaminants considered. Dostupné zdroje
|
obsah tohoto souborného záznamu detail |