Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2885267 obálek a 870060 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Jídlo : odkud a jak se dostává na náš stůl | ||||||||
Autor: Andrea Minoglio, Federico Mariani, Radek Musil AnotacePěstování či získávání jednotlivých surovin, postupy při jejich zpracování, následná výroba produktů k jídlu nebo pití.Kniha představuje čokoládu, čaj, med, sůl, kávu, arašídové máslo, cukrovou vatu, rýži, lískooříškový krém, sójovou omáčku, popcorn, sýr, ananasový džus, vanilku a tapioku. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze Dostupné zdroje
|