Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2917338 obálek a 883277 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Tajemství výrobců potravin. | |||||
Autor: Syrový, Vít Další vydání
AnotaceKniha se věnuje složení přídatných látek dodávaných do potravin při výrobě z důvodů konzervace a zvýšení jejich barevné i aromatické atraktivity. Autor klade zvláště důraz na potravinářské chemikálie, které mohou způsobit či stupňovat různé druhy alergií. Publikace je doplněna dvěma seznamy přídatných látek používaných v potravinách: abecedním a podle kódu od E 100 po E 1521. U každé látky v obou seznamech je hodnocena jejich škodlivost či naopak nezávadnost pro lidské zdraví. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze Dostupné zdroje
|