Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2939459 obálek a 893671 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Jak se upravují ryby | ||||||||||||||||||
Autor: Pohunek, Milan Digitální objekty
AnotaceKniha je rozdělena do několika částí, z nichž první se zabývá přípravou ryby pro kuchyňský stůl nebo uskladnění, druhá popisuje tradiční i méně známé úpravy ryb při pečení, smažení, dušení či zapékání i přípravu náročnějších pokrmů, jako jsou nádivky či paštiky. Poslední část je věnována specialitám, jako je marinování, grilování či uzení. Veškeré přípravy rybích jídel a přehledy postupů jsou provázeny barevnou fotografickou dokumentací. Autoři textů jsou rybáři a profesionální kuchaři současně. Z jejich pohledu kniha obsahuje rady, které umožní, aby cenné látky obsažené v rybách zůstaly zachovány. Kniha je určená především milovníkům rybí kuchyně. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze Dostupné zdroje
|