Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2939440 obálek a 893664 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Zapečené a gratinované dobroty | ||||||||||||||||||
Autor: Nosovský, Miloslav Hodnocení: 5.0 / 5 (1 hlasů) Digitální objekty
AnotacePředpisy na přípravu předkrmů, polévek, masových i bezmasých jídel a moučníků, jejichž dokončení spočívá v krátkém zapečení v rozehřáté troubě. Zdroj anotace: NK ČR Dostupné zdroje
|