Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2941485 obálek a 894787 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Tajemství dělené stravy | |||||||||||||||
Autor: Vašák, Jaroslav Hodnocení: 3.0 / 5 (1 hlasů) Digitální objekty
AnotaceV úvodní části jsou vysvětleny výhody dělené stravy, základní pravidla této diety a informace o bylinkách, koření a potravinách, které se při tomto způsobu stravování využívají. Následují kuchařské předpisy na uhlohydrátová, neutrální, bílkovinná jídla a několik předpisů na zákusky. Doplněno slovníčkem pojmů. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze Dostupné zdroje
|