Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2939440 obálek a 893664 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Evaluation of certain food additives : sixty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives | |||||
Rok: 2005 AnotaceThis report represents the conclusions of a Joint FAO/WHO Expert Committee met in Geneva, 8-17 June 2004. The tasks before the Committee were: to elaborate further principles for evaluating the safety of food additives and contaminants; to undertake toxicological evaluations of certain food additives and flavouring agents; to review and prepare specifications for selected food additives and flavouring agents; and to undertake a toxicological evaluation of a natural constituent, glycyrrhizinic acid. Dostupné zdroje
|