Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3149053 obálek a 950526 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Handbook of Water and Energy Management in Food Processing (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition)

Rok: 2008
ISBN: 9781845691950
OKCZID: 110213995

Citace (dle ČSN ISO 690):
KLEMEŠ, Jiří, ed., SMITH, Robin, ed. a KIM, Jin-Kuk, ed. Handbook of water and energy management in food processing. Woodhead Publishing: CRC Press, c2008. xxxviii, 1029 s. Woodhead Publishing in food science, technology and nutrition.


Anotace

This volume reviews techniques for improvements in the efficiency of water and energy use as well as wastewater treatment in the food industry. It provides an overview of key drivers for better management, then moves on to cover the assessment of water and energy consumption. The book reviews good housekeeping procedures, measurement, and process control as well as monitoring and intelligent support systems. After discussing methods to minimize energy consumption, the chapters explore water reuse and wastewater treatment. The text concludes with an examination of particular industry sectors, including fresh meat and poultry, cereals, sugar, soft drinks, brewing, and winemaking.


Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení