Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2934050 obálek a 891037 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Evaluation of certain food additives and contaminants : fifty-fifth report of the joint FAO/WHO Expert Committee of Food Additives | |||||
Rok: 2001 AnotaceThis report represents the conclusions of a joint FAO/WHO Expert Committee convened to evaluate the safety of various food additives and contaminants, with a view to recommending acceptable daily intakes (ADIs). The first part of the report contains general discussion of the principles governing toxicological evaluation. This is followed by a summary of the evaluations of specific additives (furural, paprika, oleoresin, caramel, colour II, cochineal, carmines, aspartame, D-tagatose, benzol peroxide, nitrous oxide, stearyl tartrate, and trehalose), flavouring agents and contaminants (cadmium and tin), and intake data on calcium from calcium salts of food additives. Dostupné zdroje
|