Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2919988 obálek a 884546 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny: postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb | ||||||||||||
Autor: Voldřich, Michal a Jechová, Marie Digitální objekty
AnotaceBuďte první a doplňte chybějící anotaci. Dostupné zdroje
|