Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2919656 obálek a 884405 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Chemie potravin: určeno pro posl. fak. potravinářské a biochemické technologie



Autor: Davídek, Jiří
Rok: 1991
ISBN: 9788070800973
NKP-CNB: cnb000061710
OCLC Number: (OCoLC)39598200
OKCZID: 110461121
Vydání: 2. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
Chemie potravin. 2. vyd. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická, 1991. 142 s.


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )
Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )



Další vydání




Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)