Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2932244 obálek a 890311 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Základy pekárenské technologie | |||||
Autor: Příhoda, Josef Hodnocení: 5.0 / 5 (1 hlasů) AnotacePublikace přináší současné teoretické poznatky o pekařských surovinách, chemických, biochemických a koloidních základech tvorby těst a výrobků a o procesech při výrobě chleba a pečiva. Dále kniha zahrnuje základní přehled praktických výrobních postupů a zařízení a uvádí komplexní přehled nejmodernějších zlepšovacích přísad a zmrazovacích postupů v pekárenské technologii. Publikace je určena širokému okruhu pracovníků v pekárenské praxi i studentům středních a vysokých škol v oborech zpracování obilovin. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog Dostupné zdroje
|