Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3005932 obálek a 920741 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Rok: 2000
ISBN: 9788072092239
NKP-CNB: cnb000964307
OCLC Number: (OCoLC)85001498
OCLC Number: (ocolc)85001498
OKCZID: 110631721
Vydání: 2. české vyd.
Citace (dle ČSN ISO 690):
Kuchařské suroviny a přísady. 2. české vyd. Přeložil Zdenka PODHAJSKÁ. Praha: Slovart, 2000, 247 s. Praktická ilustrovaná příručka. ISBN 80-7209-223-5.
Hodnocení:
5.0 / 5
(1 hlasů)
Systematicky řazený, bohatě barevně ilustrovaný průvodce všemi surovinami používanými v kuchyni od ovoce a zeleniny po maso a ryby včetně bylinek, koření a dalších nejrůznějších přísad a pochutin.
Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU