Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2956400 obálek a 901613 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Kuchařské suroviny a přísady



Rok: 2000
ISBN: 9788072092239
NKP-CNB: cnb000964307
OCLC Number: (OCoLC)85001498
OKCZID: 110631721
Vydání: 2. české vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
Kuchařské suroviny a přísady. 2. české vyd. Přeložil Zdenka PODHAJSKÁ. Praha: Slovart, 2000, 247 s. Praktická ilustrovaná příručka. ISBN 80-7209-223-5.

Hodnocení: 5.0 / 5 (1 hlasů)


Anotace

 

Systematicky řazený, bohatě barevně ilustrovaný průvodce všemi surovinami používanými v kuchyni od ovoce a zeleniny po maso a ryby včetně bylinek, koření a dalších nejrůznějších přísad a pochutin.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Můj antikvariát
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)