Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2963929 obálek a 905235 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Kuchařská kniha vaření a pečení | ||||||||||||||||||
Autor: Horecká, Zdenka a Horecký, Vladimír Hodnocení: 4.0 / 5 (1 hlasů) Digitální objekty
AnotaceKniha je rozdělena na: Předkrmy, polévky, maso, zadělávaná zelenina - omáčky, saláty, brambory a těstoviny, houby a zelenina, moučníky. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU Dostupné zdroje
|