Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2917335 obálek a 883277 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Lahůdková kuchyně: příprava studených lahůdkových pokrmů v domácnosti



Autor: Janků-Sandtnerová, Marie
Rok: 1991
ISBN: 9788071160519
NKP-CNB: cnb000534600
OCLC Number: (OCoLC)186966196
OKCZID: 111132030
Vydání: Vyd. 2.

Citace (dle ČSN ISO 690):
JANKŮ-SANDTNEROVÁ, Marie. Lahůdková kuchyně: příprava studených lahůdkových pokrmů v domácnosti. Vyd. 2. Praha: Ivo Železný, 1991. 180 s.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )



Další vydání

  • 1. vyd. Rok vydání: 1949
  • Vyd. 2., V Pasece 1. Rok vydání: 2010



Anotace

 

Proslulá autorka kuchařských knih se v publikaci Lahůdková kuchyně, která vyšla poprvé v roce 1949, zaměřila na úpravu studených lahůdkových pokrmů, které lze připravit nejen jako předkrmy před hlavním jídlem, ale i k různým domácím oslavám a večírkům. V knize nalezneme množství receptů na přípravu pomazánek a obložených chlebíčků, majonéz, paštik, ryb, studených polévek, omáček, masových specialit, zeleninových mís a salátů, sýrů, sladkých zákusků a mnoha dalších lahůdek. Marie Janků-Sandtnerová (1885–1946) byla česká učitelka, autorka kuchařských příruček a propagátorka zdravé výživy. Její kuchařky se dočkaly mnoha vydání a dodnes jsou velmi oblíbené.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Československá bibliografická databáze
Antikvariát Avion


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)