Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2932275 obálek a 890312 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Steaky : od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou | ||||||||||||||||||||
Autor: Gayler, Paul AnotaceMáte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň propečení, dobře grilovat, smažit či připravit klasické pečeně. Více než 75 jídel z různých druhů hovězího – pokrmy na každou sezonu, od rodinných barbecue až po jednotlivé chody pro gurmety s výběrem lahodných omáček, marinád i studených ochucených másel. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz Dostupné zdroje
|