Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2939459 obálek a 893671 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Hygiena a technologie potravin : Učeb. text pro stř. zeměd. techn. školy oboru veterinárního | ||
Autor: Spitzer, Gerhard AnotaceNové učební osnovy utvářejí obsah 2. vydání, jež proti původnímu vydání zařazuje navíc hygienu zvěřiny, ryb, medu a vosku, konzervování a skladování potravin, zpracování masa apod. Zahrnuje tedy všechny živočišné produkty. Text pak je upraven podle zákona č. 66 a vyhlášky ministerstva zemědělství, lesního a vodního hospodářství, kterou se provádějí některá ustanovení zákona o veterinární péči. Zdroj anotace: NK ČR |