Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2964233 obálek a 905244 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Jak se neztratit v kuchyni | ||||||||||||||||||||||||||||||
Autor: Porebská, Hana Hodnocení: 4.0 / 5 (3 hlasů) Digitální objekty
AnotacePublikace informuje o základních potravinách a jejich praktickém využití v kuchyni i mimo ni. Sesbírané tipy a návody jsou určeny začínajícím i pokročilým kuchařkám. Najdou v ní například rady, jak ohřát knedlíky, co si počít s připálenou rýží či kterak lehce nastrouhat sýr. Seznámí se s druhy těstovin, chleba, šunky, dozví se postupy na přípravu pleťových masek, najdou v ní návod, jak vybělit zuby olivovým olejem. Nechybí ani zajímavosti – třeba k čemu se využívá sláma z rýže. Víte, čím se zbavíte zápachu cibule z rukou, co musíte udělat, abyste při jejím krájení neplakali? Jak správně naporcovat maso, obalit řízky a nepotřísnit celou kuchyni? Na to a další otázky najdete odpovědi v příručce, která začínající hospodyňky nasměruje správným směrem a zkušenějším připomene to, co už možná zapomněly. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz Dostupné zdroje
|