Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2939440 obálek a 893664 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Technologie přípravy pokrmů: učebnice pro kuchaře a číšníky



Autor: Matejka, Mikuláš a Balagová, Irena
Rok: 1996
ISBN: 9788023806977
NKP-CNB: cnb000203600
OCLC Number: (OCoLC)37673493
OKCZID: 111562956
Vydání: 6., čes. upr. vyd., v IQ 147 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
MATEJKA, Mikuláš. Technologie přípravy pokrmů: učebnice pro kuchaře a číšníky. 6., čes. upr. vyd., v IQ 147 1. vyd. Praha: IQ 147, 1996. 126 s.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )



Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Dostupné zdroje

Můj antikvariát


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)