Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2932244 obálek a 890311 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Tajemství židovské kuchyně | |||||||||||
Autor: Janalík František Hodnocení: 4.0 / 5 (5 hlasů) AnotacePohled do židovské kuchyně, recepty jsou orientační bez uvedení váhy. Kuchařka obsahuje předkrmy, polévky, zavářky a vložky do polévek, ryby, drůbež, maso hovězí , telecí a skopové, zvěřina, bezmasá jídla, zelenina, ovoce, luštěniny, houby, moučníky, dezerty a nápoje . Na konci knihy slovník méně známých názvů. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU Dostupné zdroje
|