Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2920238 obálek a 884640 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Kuchařský lexikon :výbor popisů známých i méně známých jídel | |||||||||
Autor: Bittermann Josef Digitální objekty
AnotaceTéměř 5000 receptur z naší i mezinárodní kuchyně, uváděných co nejstručnější formou, je určeno kuchařům našich restaurací ke zpestření a obohacení jídelních lístků i ostatním zájemcům o kuchařské umění. Vedle polévek, předkrmů, jídel z ryb a různých druhů masa jsou zde i rozmanité způsoby úpravy zeleniny, luštěnin, hub, vajec apod. až po přípravu salátů, příloh a doplňků, omáček a moučníků. Zdroj anotace: NK ČR Dostupné zdroje
|