Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2939440 obálek a 893664 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
99 specialit sovětské kuchyně | |||||||||
Autor: Vlčková Alena Digitální objekty
AnotaceObsahuje předpisy z jednotlivých svazových republik na přípravu různých studených po krmů. Jedná se o studená jídla z ryb, masa, zvěřiny a drůbeže, studené omáčky, marinovanou zeleninu a ovoce, zeleninové saláty, samostatnépokrmy ze zeleniny, polévky a pirohy. Zdroj anotace: NK ČR Dostupné zdroje
|