Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2916299 obálek a 882825 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Mlékárenská technologie I. | |||||
Rok: 2013 AnotaceSkriptum je primárně určeno zejména pro studenty bakalářského a navazujícího magisterského stupně studia ve studijním programu Chemie a technologie potravin. Je základním studijním materiálem pro výuku předmětů Potravinářská technologie a biotechnologie II (bakalářský stupeň studijního programu Chemie a technologie potravin), Technologie výroby potravin živočišného původu II (navazující magisterský stupeň oboru Technologie potravin) a Speciální potravinářská technologie I (navazující magisterský stupeň oborů Technologie tuků, detergentů a kosmetiky a Chemie potravin a bioaktivních látek). Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz Dostupné zdroje
|