Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2939459 obálek a 893671 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Venkovská hospodyňka v praksi.sv.IV,Pěstování, sklizeň, přezimování a sušení zeleniny. Řepa jako potravina. Sladidla, pokrmy, moučka a marmelády z cukrovky | |||||||
Autor: Černý Emil Dostupné také jako: Digitalizovaný dokument Citace (dle ČSN ISO 690): ČERNÝ, Emil. Venkovská hospodyňka v praksi. Praha: A. Neubert, 1921. 54,1 s.Knih. čes. hospodyněk a dívek, 37. Digitální objekty
AnotaceBuďte první a doplňte chybějící anotaci. Dostupné zdroje
|