Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2916294 obálek a 882825 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

nbn=cnb000524400



NKP-CNB: cnb000524400
OKCZID: 114471528
Vydání: 10. vyd., v SZdN 5., zkr. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
BŘÍZOVÁ, Joza. Vaříme zdravě, chutně a hospodárně. Vyd. 10., V SZdN 5., zkrác. Praha: Státní zdravotnické nakladatelství, 1964, 261 s.


Další vydání

  • 12., přeprac. vyd. Rok vydání: 1974
  • 14. vyd. Rok vydání: 1978
  • Vyd. 18., přeprac. a dopl., V nakl. Ikar 1. Rok vydání: 1999
  • Vyd. 19., (V EMG 2., přeprac. a dopl.) Rok vydání: 2006



Anotace

 

V novém upraveném vydání úspěšné kuchařky vypustily autorky kapitolu o zavařování a provedly revizi jednotlivých předpisů, z nichž některé nevhodné a složité vyřadily. Pro přehlednost doplnily knihu třemi rejstříky, abecedním, speciálním a podle druhů pokrmů. Úvodní stať seznamuje se základními zdravotními požadavky na sestavu a přípravu stravy

Zdroj anotace: NK ČR



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)