Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2937543 obálek a 892723 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Sýry a příprava sýrových jídel: Určeno pracovníkům v jídelnách pro společné stravování, zaměstnancům v distribuci potravin a učeb. pomůcka pro školy společného stravování a zdravot. školy | |||||||||
Autor: Kněz, Václav a Sedláčková, Hana Digitální objekty
AnotaceO významu sýrů v naší stravě, o jejich výrobě, ošetřování a prodeji. Připojeny návody na přípravu sýrových a tvarohových pokrmů a kombinace s jinými potravinami a nápoji. Zdroj anotace: NK ČR Dostupné zdroje
|