Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2929072 obálek a 888612 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny | ||||
Autor: Kašpárek, Theodor Dostupné také jako: Digitalizovaný dokument Citace (dle ČSN ISO 690): KAŠPÁREK, Theodor. Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny. Praha: J. Otto, 1921. 16 s. Lidové rozpravy lékařské, Čís. 156. Digitální objekty
AnotaceBuďte první a doplňte chybějící anotaci. |