Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2932203 obálek a 890301 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních: podrobné návody, jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm upravovati | ||||
Autor: Soukup, Václav a Nový, Josef Dostupné také jako: Digitalizovaný dokument Citace (dle ČSN ISO 690): SOUKUP, Václav. Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních: podrobné návody, jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm upravovati. Praha: Hejda a Tuček, 1912. 214 s. Digitální objekty
AnotaceBuďte první a doplňte chybějící anotaci. |