Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2932244 obálek a 890311 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Konservování pokrmů v pokrmových zásobnicích: nejjednodušší, nejlevnější a nejsnazší způsob, kterým lze pokrmy, ať masa, ovoce, zeleniny atd v domácnostech po měsíce a léta bez porušení zachovati | ||||
Autor: Bareš, Josef B a Till, Karel Dostupné také jako: Digitalizovaný dokument Citace (dle ČSN ISO 690): BAREŠ, Josef. Konservování pokrmů v pokrmových zásobnicích: nejjednodušší, nejlevnější a nejsnazší způsob, kterým lze pokrmy, ať masa, ovoce, zeleniny atd v domácnostech po měsíce a léta bez porušení zachovati. Druhé vydání. V Jevíčku: F. Boháček, [1908]. 22 stran. Digitální objekty
AnotaceBuďte první a doplňte chybějící anotaci. |