Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2955981 obálek a 901353 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Gastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali



Autor: Monika Feyfrlíková Černá
ISBN: 9788027138296
ISBN: 9788027173921
NKP-CNB: cnb003610270
OKCZID: 129271915


Anotace

 

Středověká gastronomie elit byla vysoce kultivovaná a vynikala velice důmyslnými recepty, jež využívaly luxusních surovin, které dnes znovu pracně objevujeme. Odborný vhled na českou kuchyni a stolování středověku spolu s dobovými recepty.

Zdroj anotace: NK ČR



Dostupné zdroje

Palmknihy.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)