Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3009895 obálek a 922837 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Jídlo jako jed, jídlo jako lék

Autor: Dvořáková, Alena
Rok: 1998
ISBN: 9788090206977
NKP-CNB: cnb000300106
OCLC Number: (OCoLC)41372255
OCLC Number: (ocolc)41372255
OKCZID: 110252604
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
Jídlo jako jed, jídlo jako lék. Překlad Alena DVOŘÁKOVÁ. Vyd. 1. Praha: Reader's Digest Výběr, 1998. 400 s.

Hodnocení: 1.0 / 5 (1 hlasů)

Digitální objekty

(dostupné po přihlášení )
(dostupné po přihlášení )

Anotace

Je syrová mrkev zdravější než vařená? Většina lidi si myslí, že ANO – v této knize můžete zjistit, proč to není pravda. Mimo jiné se dozvíte, čím po jídle ochráníte své zuby proti zubnímu kazu – stačí oběd či večeři zajíst sýrem. Letité babské pověry jsou tu porovnány s vědeckými výzkumy. Kniha vám také poradí, jak můžete vhodnou stravou předcházet běžným onemocněním a bolestem. Obsahuje jasné údaje o vitaminech a minerálech, o skladování potravin.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení

TOPlist