Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2916482 obálek a 882936 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Food Chemistry



Rok: 1987
ISBN: 9780387150437
OKCZID: 110848748

Citace (dle ČSN ISO 690):
BELITZ, Hans-Dieter. Food chemistry. Berlin: Springer, c1987. xxxv, 774 s.


Anotace

 

This comprehensive textbook for teaching and continuing studies is aimed at researchers and graduate students working in the fields of food science and technology, agricultural chemistry, as well as biochemistry and analytic chemistry. The physical and chemical properties of the important food constitutents are given broad coverage to the extent that they form the basis for understanding food production, processing, storage and handling or the expected reactions occuring in food, and to the extent that they are needed for the methodology of food analysis. The subject matter is organized accordingly to the important food constituents (proteins, lipids, carbohydrates, aromatics, etc.) and food commodities (milk, meat, eggs, cereals, fruits, vegetables, etc.)


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)