Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2929690 obálek a 889047 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Infection Control for Food and Lodging Establishments



Rok: 1998
ISBN: 9780471623175
OKCZID: 110911675

Citace (dle ČSN ISO 690):
DYKSTRA, John Jefferson. Infection control for lodging and food service establishments. 1st ed. New York: John Wiley & Sons, 1990. xii, 178 s.


Anotace

 

Infectious disease is an ever present threat to the well-being and profitability of food and lodging businesses, especially in this era of AIDS, public awareness and increased travel. This book explains effective sanitation and disinfecting procedures to keep diseases at bay and customers secure, healthy, and happy. Contents provide a simple, cost-effective program of infection control for the housekeeping and hospitality industry.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)