Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2963996 obálek a 905235 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

K food : secrets of Korean flavors. Part three, Pickling, fermenting



Autor: Ch’ae-rin Pak, Hayeon Lee
ISBN: 9781635190342
OKCZID: 128829719

Citace (dle ČSN ISO 690):
PAK, Ch’ae-rin, ed. a LEE, Hayeon, ed. K food: secrets of Korean flavors. Park Ridge, IL: Kong & Park USA, Inc., 2021. 255 stran.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)