Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2964299 obálek a 905244 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

K food : secrets of Korean flavors. Part five, Simmering, boiling, steaming



Autor: Gyunghee Cha, Pong-nyŏ Han
ISBN: 9781635190366
OKCZID: 128829722

Citace (dle ČSN ISO 690):
CHA, Gyunghee, ed. a HAN, Pong-nyŏ, ed. K food: secrets of Korean flavors. Park Ridge, IL: Kong & Park USA, Inc., 2021. 235 stran.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)