Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2914991 obálek a 882045 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Food culture : anthropology, linguistics, and food studies



Autor: Janet Chrzan, John A. Brett
ISBN: 9781789205244
OKCZID: 128767739

Citace (dle ČSN ISO 690):
CHRZAN, Janet, ed. a BRETT, John A., ed. Food culture: anthropology, linguistics, and food studies. First paperback edition. New York: Berghahn, 2019. vi, 276 stran. Research methods for anthropological studies of food and nutrition, Volume II.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)