Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2916482 obálek a 882936 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Advances in food emulsions and foams



Autor: Eric Dickinson, George Stainsby
ISBN: 9781851662005
OKCZID: 128712465

Citace (dle ČSN ISO 690):
DICKINSON, Eric, ed. a STAINSBY, George, ed. Advances in food emulsions and foams: /. 1. vyd. London: Elsevier Applied Science, 1988. x, 397 p.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)