Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2914733 obálek a 881905 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

A history of food culture in China



Autor: Rongguang Zhao, Wang Gangliu, Aimee Yiran Wang
ISBN: 9781938368165
OKCZID: 127838500

Citace (dle ČSN ISO 690):
ZHAO, Rongguang. A history of food culture in China. Překlad Wang GANGLIU, překlad Aimee YIRAN WANG. New York, NY: SCPG Publishing Corporation, [2015]. 2, 5, 178 stran.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)