Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2917335 obálek a 883277 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Technology and Biochemistry of Wine (Vol 2)



Rok: 1988
ISBN: 9782881240706
OKCZID: 110217193

Citace (dle ČSN ISO 690):
FARKAŠ, Ján. Technology and biochemistry of wine. Překlad Želimír PROCHÁZKA. Prague: SNTL, 1988. ^^^sv.


Anotace

 

A complete survey of the science and technology of wine-makingThis book discusses the microbiology and enzymology of wine production, the regulation of fermentation processes and nutritional aspects of wine. Procedures for identifying clouding, improving clarification and obtaining useful by-products also provide wine experts, scientists and students with a practical guide to wine production.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)