Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2917907 obálek a 883544 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Zavařování ovoce, kandování, nakládání : 71 barevných fotografií, 8 kreseb



Autor: Lehari, Gabriele
Rok: 1997
ISBN: 9788007009394
OKCZID: 110821834
Vydání: 1. čes. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
LEHARI, Gabriele. Zavařování ovoce, kandování, nakládání. Překlad Alena LEIXNEROVÁ. První české vydání. Bratislava: Príroda, 1997. 124 stran.


Anotace

 

Autorka rozdělila informace do jednotlivých kapitol, ve kterých se zájemci dozví vše o konzervaci, marmeládách, džemech, kompotech, kandování, nakládání atd. Vše je provázeno barevnými fotografiemi.

Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze



Dostupné zdroje

Městská knihovna v Praze
Československá bibliografická databáze


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)