Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2915320 obálek a 882228 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day: eights symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) "The diffusion of food culture, cookery and food education in Europe since the eighteenth century", Prague, 30 Serptember - 5 October 2003



Autor: Oddy, Derek J. a Petráňová, Lydia
Rok: 2005
ISBN: 9788020013255
NKP-CNB: cnb001530761
OCLC Number: (OCoLC)64097033
OKCZID: 110041192

Citace (dle ČSN ISO 690):
ODDY, Derek J., ed. a PETRÁŇOVÁ, Lydia, ed. The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day: eight symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) "The Diffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century", Prague, 30 September - 5 October 2003. 1st ed. Prague: Academia, 2005. 300 s.


Digitální objekty

Knihovna Akademie věd ČR (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Kniha shrnuje diskusní příspěvky z 8. symposia ICREFH (International Commission for Research into European Food History), které se uskutečnilo v roce 2003 v Praze. Autoři všech statí se zabývají tím, jak a proč se měnila kultura stravování v Evropě v průběhu posledních dvou století a kterými společenskými, hospodářskými a výchovnými faktory byly tyto změny ovlivněny.


Dostupné zdroje

Svaz českých nakladatelů a knihkupců
Můj antikvariát


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)