Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2919290 obálek a 884197 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Japonská kuchyně | ||||||||||||||
|
Autor: Kristina Kopáčková
Hodnocení: Anotace100 předpisů ze zcela charakteristické a pro nás poměrně exotické japonské kuchyně. Na stole se hojně objevují ryby a další produkty moře. Základní surovinou japonské stravy však je, a odjakživa byla rýže, které se v historii používalo také jako platidla a byla i hlavní zemědělskou plodinou. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU Dostupné zdroje
|
|