Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2915320 obálek a 882228 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Gastronomie a technologie přípravy pokrmů



Autor: Michal Šindler
Rok: 2015
ISBN: 9788021078789
NKP-CNB: cnb002752332
OKCZID: 122579829

Citace (dle ČSN ISO 690):
ŠINDLER, Michal. Gastronomie a technologie přípravy pokrmů. První vydání. Brno: Masarykova univerzita, 2015, 198 s. ISBN 978-80-210-7878-9.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)