Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2955457 obálek a 901111 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Technologie přípravy pokrmů 1 : učebnice pro kuchaře a číšníky | |||||||||||
Autor: Matejka, Mikuláš Hodnocení: 2.0 / 5 (1 hlasů) AnotaceUčebnice pro kuchaře a číšníky podává přehled o přípravě, technologii pokrmů v restauracích a jídelnách. Suroviny , zpracování, tepelné úpravy, druhy potravin a výsledný produkt. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU Dostupné zdroje
|