Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2955457 obálek a 901111 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Technologie přípravy pokrmů 1 : učebnice pro kuchaře a číšníky



Autor: Matejka, Mikuláš
Rok: [2003]
ISBN: 9788023910414
NKP-CNB: cnb001255937
OCLC Number: (OCoLC)56870168
OKCZID: 110175911
Vydání: 2. vyd. v IQ 147, Dotisk

Citace (dle ČSN ISO 690):
MATEJKA, Mikuláš. Technologie přípravy pokrmů 1: učebnice pro kuchaře a číšníky. 2. vyd. v IQ 147. Praha: IQ 147, [2003]. 126 s.

Hodnocení: 2.0 / 5 (1 hlasů)


Anotace

 

Učebnice pro kuchaře a číšníky podává přehled o přípravě, technologii pokrmů v restauracích a jídelnách. Suroviny , zpracování, tepelné úpravy, druhy potravin a výsledný produkt.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

1. Podzemní antikvariát
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)