Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2915320 obálek a 882228 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Hygiena výživy a nutriční epidemiologie



Autor: Kudlová, Eva a Univerzita Karlova
Rok: 2009
ISBN: 9788024617350
NKP-CNB: cnb002024905
OCLC Number: (OCoLC)607525468
OKCZID: 110440760
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
KUDLOVÁ, Eva. Hygiena výživy a nutriční epidemiologie. 1. vyd. Praha: Karolinum, 2009. 287 s. Učební texty Univerzity Karlovy v Praze.


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)
Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Učební text je určen pro posluchače bakalářského oboru nutriční terapeut, ale i pro další specialisty v oboru výživa. První část, Výživa, se zabývá potravinami, živinami, výživovými doporučeními, různými typy stravování, vztahem mezi výživou a onemocněními i užíváním tabáku. Podává rovněž přehled o hygieně potravin a problematice toxických látek, mikroorganismů a fyzikálních faktorů v souvislosti s potravinami a výživou. Druhá část, Epidemiologie, podává přehled obecné epidemiologie a blíže se zabývá nutriční epidemiologií a epidemiologií neinfekčních i infekčních onemocnění souvisejících s výživou.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

NK Praha
Srovname.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)