Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2916256 obálek a 882817 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Basic vaření po italsku | |||||||||||||||||||||
Autor: Schinharl, Cornelia a Dickhaut, Sebastian Hodnocení: 4.4 / 5 (5 hlasů) Digitální objekty
AnotaceZákladní rady na přípravu sta oblíbených italských pokrmů. Podrobně popsané postupy zaručují úspěch při nakupování, vaření, pečení i zdobení. Úvodní část seznamuje se stravovacími zvyky a rituály Italů. Následují recepty - od předkrmů k moučníkům s originálními názvy. U každého z nich je uveden přehled surovin a popis přípravy, včetně časové náročnosti a kalorické hodnoty pokrmu. Nechybí ani přehled potřebných praktických pomůcek a nástrojů i fotografie hotových pokrmů a malý vtipně připravený lexikon ke konverzaci při jídle v italštině. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze Dostupné zdroje
|