Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2932244 obálek a 890311 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Foodstyling : současné trendy aranžování pokrmů, přehled téměř 80 technik



Autor: Hobday, Cara
Rok: 2011
ISBN: 9788024915432
NKP-CNB: cnb002173536
OCLC Number: (OCoLC)768556011
OKCZID: 110994445
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
HOBDAY, Cara, Jo DENBURY a Rob WHITE. Foodstyling: současné trendy aranžování pokrmů, přehled téměř 80 technik. Vyd. 1. Praha: Ikar, 2011, 176 s. ISBN 978-80-249-1543-2.

Hodnocení: 4.5 / 5 (6 hlasů)


Anotace

 

Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky pro sladké i slané suroviny si brzo osvojíte a koláčová mřížka, okurkový lotos, tvarované želé, bramborové mřížky, ovoce máčené v čokoládě nebo parmezánové košíčky budou často zdobit vaše jídlo.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Svaz českých nakladatelů a knihkupců
Městská knihovna v Praze
Knihy.ABZ.cz
Srovname.cz
Zboží.cz
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz
Antikvariát Avion


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)