Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3006487 obálek a 921039 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Rok: 2013
ISBN: 9788024921723
NKP-CNB: cnb002457925
OCLC Number: (OCoLC)857951974
OKCZID: 112207288
Citace (dle ČSN ISO 690):
VAŠÁK, Jaroslav. Slezská kuchyně. Vyd. 1. Praha: Ikar, 2013, 215 s. Krajové speciality. ISBN 978-80-249-2172-3.
Hodnocení:
3.7 / 5
(6 hlasů)
Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku.
Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz