Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2963929 obálek a 905235 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Kuchařka na cesty: 100 jednoduchých receptů k vaření



Autor: Nekola, Karel
Rok: 2009
ISBN: 9788025120804
NKP-CNB: cnb001868058
OCLC Number: (OCoLC)403710459
OKCZID: 110218321
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
NEKOLA, Karel. Kuchařka na cesty: 100 jednoduchých receptů k vaření. Vyd. 1. Brno: Computer Press, 2009. 96 s.

Hodnocení: 4.0 / 5 (1 hlasů)


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Věřte nebo ne, ale i v divoké přírodě či na chatě u lesa s velmi špatným kuchyňským vybavením lze vyrobit mnoho chutných specialit. Autor knihy, zkušený kuchař i cestovatel, má pro vás připraveno mnoho tipů, jak si zpříjemnit někdy náročné, deštivé či jinak úmorné cestování něčím teplým a výtečným do žaludku. Tato kuchařka, plná snadných, rychlých a levných receptů, je určena především pro všechny (vysokohorské) turisty, poutníky, trekaře, vodáky či chataře a chalupníky, kteří mají k dispozici pouze ešus či kotlík (zdatnější z nich třeba i pánvičku) a k zatápění oheň, plynový vařič a maximálně gril. V úvodu se dozvíte mnoho užitečných informací o tom, které nástroje či nádoby si s sebou na cesty vzít, na které koření a jiné ochucovadlo jistě nezapomenout, i o tom, jak cestování snášejí některé potraviny ve vašem batohu. Následuje část zásadní, tedy receptová. V té najdete osvědčené cestovatelské polévky, vydatné vodácké předkrmy a chuťovky, vydatná poutnická jídla z jednoho hrnce a další hlavní chody (ty s použitím turistického salámu jsou samozřejmostí). Jídla masitá i bezmasá, vařená, opékaná i grilovaná. Šťastnou cestu a dobrou chuť!

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

NK Praha
Svaz českých nakladatelů a knihkupců
Martinus
Knihy.ABZ.cz
Srovname.cz
Zboží.cz
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)